visste-du-at-du-er-en-kriminell

Høyreklikk og "Lagre mål som ..." til å holde dette essayet.

VISSTE DU AT DU ER EN KRIMINELL.......

*Vennligst merk: dette er fakta, ikke teorier. Attention " Frie menn i Landet/Suverenitet guruer, Suverene borgere " cityzens, patrioter, menneskeheten generelt etc.

1. ...Om du benytter eller gjør krav på å bruke/eie NAVNET du tror er ditt eget, NAVNET som er CROWN/kirke/stat eiendom fordi dine foreldre ga det i gave til dem ved og signere fødselregistreringen da du ble født?

2. ... Hvis du krever eierskap over noe som helst som er REGISTRERT, fordi ALLE REGISTRERTE gjenstander/eiendommer/folk er CROWN COPYRIGHT EIENDOM?

3. ... At du automatisk anses for og være en tyv om du hevder eierskap over NOE/HVA SOM HELST i retten/domstolene via REGISTRERINGS BEVIS/SKJØTER påført NAVNET du i bedrageri hevder er ditt, og at dette er grunnen til at DOMSTOLER og POLITI kan og vil "stjele" eiendeler du tror tilhører deg mens de faktisk bare avhenter det som frivillig ble GITT til the CROWN, deres herrer. ET FØDSELSERTIFIKAT KAN IKKE benyttes til IDENTIFISERING og HVEM SOM HELST kan bestille en KOPI av DITT FØDSELSERTIFIKAT med minimal informasjon.

4. At du er en moralsk og seksuelt fordervet kriminell om du BÆRER/INNEHAR LISENS av noe slag. (License komme fra ordet "Licentious") NAVNET du i bedrageri hevder er ditt står preget på "lisensen/kortet" og er BEVIS for FALSK PERSONIFISERING/ID-ENTITETS FALSKNERI.

5. Du vil automatisk holdes i FORAKT FOR RETTEN om du krever NAVNET du tror er deg og blir i FORSETTELIG ignoranse ERSTATNINGSANSVARLIG/SIKKERHET for den såkalte FØDSELSERTIFIKAT OBLIGASJONEN opprettet i "ditt" NAVN. BINDING/ERSTATNINGSANSVAR mot DEG kan KUN skapes når DU krever DERES legale NAVN som de, the CROWN eier og INGEN DOMSTOL/RETT kan røre deg om du IKKE gjør det. NAVNET er splinten i håndgranaten de frykter over alt, trekk den ut.

6. Kun BAR medlemmer (Advokater/dommere) kan stå i "sin ære" i rettssalen fordi kun de er gitt RETTIGHET til benyttelse av COPYRIGHT NAVNET og derfor kan ingen andre REPRESENTERE "seg selv" ved og gjøre krav på sitt NAVN en DØD ID-ENTITET. Døde menn/kvinner forteller ingen historier.

7. All bankkontoer, boliglån, lån, foretak, bedrifter, barn, EKTESKAP/SKILSMISSER osv. REGISTRERT/OPPRETTET i NAVNET du tror er deg er faktisk CROWN eiendom og ethvert forsøk på og kreve disse er en forsettelig og ignorant handling i bedrageri fordi alt innehold i disse KONTRAKTENE er KIRKE/STAT/CROWN EIENDOM.

8. All IDENTIFIKASJON under/med FØDSELSERTIFIKAT NAVNET du tror er ditt, er FALSK PERSONIFISERING og IDENTITETS FALSKNERI og å benytte CROWN COPYRIGHT EIENDOM uten tillatelse er GROVT BEDRAGERI. De som hevder en TITTEL uten å være BAR medlemmer som Feks., Politi Tjenestekvinner/menn begår dobbelt FALSK PERSONIFISERING /IDENTITETS FALSKNERI fordi heller ikke disse har RETT TIL COPYRIGHT BRUK, på linje med alle andre.

9. CROWN KORPORASJONENS ARVESYND/BEDRAGERI er ENKELT rettet og REVERSERT ved å belyse/avsløre eierne av CROWN KORPORASJONENS INTENSJON om og OPPFORDRE og FORLEDE menneskeheten inn i BEDRAGERI via ignoranse av FAKTA om KONTRAKTENE.

For ytterligere informasjon besøk: http://kateofgaia.wordpress.comog les "kate`s writings" "The Long and Short of it", "I, who Shall Not Be Named" og "One Ring to Rule Them All." Denne "pillen" vil være ditt livs vanskeligste å svelge, men allikevel ikke i nærheten så kvelende som systemet som eier deg, "lock, stock and barrel."